Hej. Velkommen til. Nu er jeg blogger. Ikke fordi jeg er nogen interessant person, eller har noget spændende at fortælle om. Jeg hedder Emma Lyhn Støvring. Og jeg vil dag efter dag pryde denne side med ligegyldige indslag. Velkommen til Flesk Og Duppe.
FLESK OG DUPPE
Ingredienser:
- 600 g lettsaltet sideflesk
- 4 ss margarin
- 4 ss hvetemel
- 5 dl melk
- ½ ts salt
- ¼ ts pepper
Slik gjør du:
1. Lag en hvit saus ved å smelte margarin i kjele og rør inn mel. Spe med melk, mens du rører godt. Kok opp så det tykner.
2. Skjær svoren av flesket og skjær det i tynne skiver. Stek skivene på begge sider.
3. Ha fettet som ligger i pannen når du har stekt flesket opp i den hvite sausen. Smak til med salt og pepper.
Ha eventuelt i finhakket persille til slutt. Serveres med kokte poteter, kokte gulrøtter eller kålrabistappe.
PSST: Du kan bruke hvit saus på pose.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar